Delavnice za otroke v Ljubljani.   031 / 359 - 439   info@center-brihte.si
Center Brihte

Prijavnica

Za prijavo na delavnico v Centru Brihte, prosimo, izpolnite spodnjo prijavnico. Kako pogosto boste obiskovali delavnice, se dogovorite ob obisku delavnic.

Mesečna karta za 1x tedensko eno uro je 30 eur, razen angleščina za osnovnošolce in ustvarjalnica, ki znaša 35 eur. V kolikor pridete 2x na teden je cena 55 eur/mesec. Za 3x tedensko je cena 80€.

Ure se ne zamikajo v naslednji mesec. Predhodna najava v tem primeru ni obvezna saj se smatra, da urice otroci obiskujejo redno. V primeru odsotnosti z uric nas o tem obvestite. Otroci lahko ure obiskujejo tudi občasno. V tem primeru je cena odvisna od delavnice, ki jo bo otrok obiskal - GLEJ CENIK, predhodna prijava pa obvezna.

Za programe: plavanje za dojenčke, plavanje za malčke in klepetalnica za starše v Savna klub Breza veljajo pravila in cene Savne kluba Breza. 

Prijavnica na dejavnosti

Izberite dejavnost-i(*)

Izpolnite zahtevana polja.

Podatki o otroku
Ime in priimek(*)
Napišite ime in priimek otroka.

Datum rojstva(*)
Napišite datum rojstva otroka.

Podatki o materi ali očetu oz. skrbniku
Ime in priimek(*)
Napišite ime in priimek matere ali očeta oz. skrbnika.

Naslov(*)
Napišite naslov matere ali očeta oz. skrbnika.

Poštna številka(*)
Napišite poštno številko in kraj matere ali očeta oz. skrbnika.

E-mail(*)
Napišite e-mail matere ali očeta oz. skrbnika.

Mobitel ali telefon na katerem ste dosegljivi v času delavnic(*)
Napišite mobitel matere ali očeta oz. skrbnika.

Prepišite znake v okence(*)
Prepišite znake v okence
Invalid Input

Bi se nam radi pridružili delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?

Obiščite nas na naših uricah v Ljubljani. Prvi obisk je septembra brezplačen. Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na delavnice, ki pa vas ne zavezuje, da bo vaš otrok delavnico obiskoval tudi v prihodnje. V kolikor se odločite, da bo otrok delavnico obiskoval, se prvi obisk že šteje v mesečno naročnino.

Da bi vašemu otroku zagotovili še več izkušenj, lahko med letom prehaja iz ene delavnice k drugi. En mesec je lahko prisoten na Plesno-gibalnih uricah, drug mesec pa recimo na jezikovnih ali raziskovalno naravoslovnih...

Za programe: plavanje za dojenčke, plavanje za malčke in klepetalnica za staršev v Savna klub Breza veljajo pravila in cene Savne kluba Breza.