• CENTER BRIHTE

    CENTER BRIHTEIgralnica Centra Brihte je namenjena animaciji otrok. Na prvo mesto postavljamo otroške želje in pripravljamo programe za krepitev in razvijanje domišljije najmlajših. Imamo ogromno izkušenj in znanja s tega področja. Zavzemamo se za kvalitetno, kreativno predvsem pa zabavno preživljanje prostega časa za otroke, hkrati pa z dejavnostmi poskrbeti za razvijanje otrokove kreativnosti in domišljije.

Med igre in animacije nežno vpeljujemo vzgojne prijeme ter izobražujemo otroke.

Dopoldanske igrarije so namenjene otrokom, ki ne obiskujejo vrtca. Hkrati so pomoč babicam, dedkom, staršem, ki sami varujejo otroka. V uri se hkrati družijo, igrajo in na svoj način učijo sobivanja z vrstniki, se naučijo kar novega, zanimivega ter ustvarjalnega.

Popoldanske aktivnosti pa so namenjene tako mlajšim kot malo starejšim otrokom. Otroci imajo možnost koristno preživeti prosti čas ob igri, didaktičnih aktivnostih, bralnih uricah, izkustvenem učenju, animaciji ob pomoči in koordinaciji strokovnega delavca. Poleg že načetih skupinskih aktivnostih, otrokom nudimo tudi individualna svetovanja ter učno pomoč za osnovnošolce.

Za vsakega se v Centru Brihte najde kaj zanimivega in poučnega.
Bi se nam radi pridružili na delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?

PRIJAVITE SE
Obiščite nas na naših uricah v Ljubljani. Prvi obisk je septembra brezplačen. 
Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na delavnice, ki pa vas ne zavezuje, da bo vaš otrok delavnico obiskoval tudi v prihodnje.
V kolikor se odločite, da bo otrok delavnico obiskoval, se prvi obisk že šteje v mesečno naročnino.
Da bi vašemu otroku zagotovili še več izkušenj, lahko med letom prehaja iz ene delavnice k drugi. En mesec je lahko prisoten na plesno-gibalnih uricah, drug mesec pa recimo na jezikovnih ali raziskovalno naravoslovnih...


Podarite bon

CENIK
Za rojstni dan, božič, novo leto ali kakšno drugo posebno priložnost lahko podarite otroku bon za obisk delavnic v Centru Brihte v Ljubljani.


Želite, da pripeljemo delavnice tudi v vaš kraj? 

PIŠITE NAM